Van de Heyde Hoeve brengt u heerlijk en eerlijk varkensvlees met de smaak en kwaliteit van ‘vrüger’. Het Heyde Hoeve varken is van het Duroc ras. Samen met het beste voer levert dat mals, sappig en smaakvol varkensvlees op. Het Heyde Hoeve varken is onlangs verkozen tot beste varken van Nederland!

Genieten van Heyde Hoeve varkensvlees

Genieten van Heyde Hoeve varkensvlees

De Heyde Hoeve staat voor een duurzame wijze van het houden van de varkens. Zo produceren wij groene stroom uit de afvalstoffen van onze boerderijen. Hiermee voorzien wij, naast energie voor het eigen bedrijf, ongeveer 10.000 huishoudens van groene stroom. Ook worden er mineralen teruggewonnen uit de varkensmest, waaronder fosfaat waarvan de voorraden in de wereld beperkt zijn. Het voer komt zoveel mogelijk uit de streek. Ook wordt de kringloop gesloten door het voeren van veel restproducten uit de voedingsmiddelenindustrie. Dit beperkt ook sterk de CO2-uitstoot voor de aarde.

Respect voor dierenwelzijn

De varkens die verkocht worden onder het merk VAN DE HEYDEHOEVE worden gehouden met respect voor het dierenwelzijn. Onze varkens hebben meer licht, lucht en ruimte. Wij gebruiken geen preventieve antibiotica en de biggen worden niet gecastreerd.

Georganiseerd in de Heyde Hoeve Coƶperatie

Wij, vier boeren uit Gerwen, Lierop, Someren en Oirschot, werken in een coöperatie samen. Samen exploiteren wij zo’n vijftien varkensbedrijven over heel Nederland. Samen kopen we bijvoorbeeld voer in en hebben we contact met één dierenarts. De Heyde Hoeve is een coöperatie van boeren en daarmee bent u verzekerd van heerlijk varkensvlees uit een eerlijke stal.

www.heydehoeve.nl

Seelen, Keurslager

W.c. de Coevering 12
5665GA Geldrop
0402862820

Openingstijden

maandag 10:00 - 18:00
dinsdag 09:00 - 18:00
woensdag 09:00 - 18:00
donderdag 09:00 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:30 - 17:00
zondag Gesloten